Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Typ bovenstaande code over.

Zaterdag 1 verliest bekerwedstrijd

Afgelopen zaterdag 14.30 in Rotterdam stond de eerste beker wedstrijd gepland van SJC Zaterdag 1. Ja nogmaals beste knvb waarom niet deze wedstrijden wat dichterbij voor vele ploegen. Reden hiervoor is dat er ook ploegen niet inschrijven voor deze district beker. SJC zaterdag had nog niet veel getraind in de voorbereiding van deze wedstrijd 1,5 training ivm met het nog steeds geen licht op het terrein!
Aankomend in Rotterdam met trainer Rob Timmermans na een dik uur kwamen we aan op het wel gezellige terrein van CKC .Waar we van de tegenstander wisten dat het een hele goede ploeg was die ambitie heeft om zeker hogerop te gaan spelen. Dit was ook bij ons bekend aan de uitslagen die wij gezien hadden van onze tegenstander Allemaal dikke overwinningen!
Ook een tegenstander die al 4 oefenwedstrijden in de benen had en drie keer in de week trainen. Nou we konden onze borst nat maken , en dat bleek ook zo al in het begin van de wedstrijd. We kwamen totaal niet aan voetbal toe. Het was alleen maar tegen houden en dat ging best wel redelijk goed. Uit het niets stonden we wel na een kwartier op voorsprong. Een corner dacht de enigste in de wedstrijd, werd genomen door Robin en werd niet goed verwerkt door hun achterhoede ,en in de kluts was het Jan van Welie die het net vond 0-1 voor .
De tegenstander bleef gewoon heel goed combineren en konden de goals ook niet uitblijven voor hun , en schoten ze er ook nog voor de rust gewoon 3 in en was het zeer terecht ook 3-1 met de rust. De 2e helft gaf in het begin wel het zelfde beeld en bleef CKC de aanval zoeken en was het tegenhouden en goed keeperswerk van Roy dat het maar 5-1 bleef en had Dandy zeker de 5-2 op de schoen Heel gauw vergeten deze kansloze pot !
Hard aan het werk op de training en dan kijken we straks wel waar we staan in de competitie die dit jaar erg sterk is !!
As zaterdag thuis om 16.00 tegen Reeuwijk een goede derde klasser die afgelopen zaterdag won met 1-0 won van derde klasser Perkouw. Mannen succes van de week op de training en alvast veel succes met de wedstrijd zaterdag !
Helaas is jullie reporter er niet bij ivm vakantie.