Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

ZOMERCURSUS KEEPERSSCHOOL DE BOLLENSTREEK 2023!

INSCHRIJVEN ZOMERCURSUS 2023!

Vanwege het grote succes van de Voorjaarscursus, organiseren wij vanaf zondag 23 april 2023 onze Zomercursus op sportpark van SJC.  Alle trainers kijken ernaar uit om weer met jullie op veld te mogen staan. De kosten voor de 5 weekse Zomercursus zijn 85,- incl. btw. Voor SJC-leden geldt een speciale regeling . Hiervoor kunnen de SJC-leden informatie inwinnen bij hun trainer of het hoofd jeugdopleiding Alexander van Vliet.
DAGPLANNING + PERFORMANCE TRAINING

Sinds kort trainen wij in 3 verschillende uren, zodat elk kind maximaal kan worden uitgedaagd en coaching op maat geleverd wordt. Elke zondag trainen wij in kleine groepen, waarbij elke keeper/keepster
het maximale uit zijn/haar kwaliteiten kan halen en leert aanvallend te keepen met lef. Wij werken in 3 trainingsuren waarbij de kinderen ook  sinds kort ‘Performance training’ krijgen:
ONDERBOUW:
9.30 – 9.50 : PERFORMANCE
9.50- 10.45 : TRAINING ONDER/MIDDENBOUW
10.30 – 10.50 :PERFORMANCE
10.50 – 11.45 : TRAINING MIDDEN/BOVENBOUW
11.30 – 11.50 : PERFORMANCE
11.50 – 12.45 : TRAINING

Iedereen is welkom, alleen dient u zich in te schrijven via onze website onder het kopje “Inschrijven”, de link onderaan het bericht of een mail te sturen naar :
inschrijvingen@keepersschooldebollenstreek.nl

Vanaf deze cursus bieden wij trainingspakken aan, zodat de kinderen elke week uniformiteit uitstralen en gedurende het hele seizoen het pak kunnen dragen. De kosten voor het bedrukte trainingspak zijn 49,50. De aanschaf is niet verplicht. Schrijf je snel in, want VOL IS