Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Zonnig slotfestival voor jeugdige spelers SJC

Een stralende zon en jeugd die zich heerlijk kon vermaken op een prachtig en zeer uitgebreid circuit van luchtkussens, verdeeld over 3 voetbalvelden. Een groot jeugdfestival wat af en toe werd onderbroken om de kinderen zich te goed te laten doen aan iets lekkers. De gratis popcorn vond gretig aftrek en de rij voor de suikerspinkraam was veelzeggend. De aangepaste muziek van DJ’s Dandy Steenvoorden en Roy Haasnoot maakte zelfs het wachten tot een feest. Dat is in enkele woorden het slotfeest dat de jeugdafdeling van voetbalvereniging SJC voor de jongste jeugd had georganiseerd.

Verantwoordelijk bestuurslid Bram Halters was bijzonder trots op de ruim 50 vrijwilligers die spontaan hun medewerking gaven om alles in goede banen te leiden. Een speciale commissie evenementen, aangevoerd door Carola Vogelaar, bleek alles tot in de puntjes te hebben georganiseerd. Het fantastische zomerweer was natuurlijk een extra bonus.

Carola vertelde dat de huidige omstandigheden van de pandemie SJC dwong om creatief te zijn. De gebruikelijke jaarlijkse uitstapjes moesten worden geschrapt. Daardoor ontstond het idee van een eenmalige gezamenlijke slotdag. Langzaam maar zeker groeide die uit tot een soort zomerfestival. Vooral ook dank zij de onmisbaar gebleken medewerking van ondernemer Joost Kling, die als eigenaar van zijn cateringbedrijf Dutch Food Concepts recentelijk IJvents Luchtkussens BV heeft overgenomen.

Joost Kling was direct enthousiast want in het kader van promotie zoekt IJvens BV actief de samenwerking met de sportclubs in de regio.

Niet minder enthousiast vertelt Bram Halters over de positieve ontwikkelingen van de jeugdafdeling van SJC. Deze dag alleen al zijn ruim 250 luidruchtige SJC-ers naar de Lageweg gekomen om daar hun voetbalseizoen af te sluiten. Een haperend voetbalseizoen waar deze keer door corona op een bijzondere manier mee werd omgegaan. ‘We hebben ons veel moeten richten op de interne activiteiten. Daarom hebben we tal van ideeën uitgewerkt en omgezet in extra evenementen zoals dit er een is.”

De sportieve prestaties bestonden zondag voornamelijk uit het tientallen malen beklimmen van de enorme waterglijbanen, het afleggen de springcircuits en het bedwingen van de speciale ‘brandweerglijbaan’. De inspanningen werden tot slot beloond met een keuzemenu uit het assortiment van de SJC-keuken. De organisatie verdiend een openlijke pluim want zij bezorgde heel veel kinderen een onvergetelijke dag.