Nog

tot de opening van de nieuwbouw

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Kies hier je team

Verslagen

Sjc zaterdag 1 verliest laatste partij

Afgelopen zaterdag 14.30 op naar Hazerswoude met een team zonder liefst 6-8 basisspelers die vandaag andere verplichtingen hadden ivm een team genoot zijn vrijgezellen feest en wat Andere zelfs een trouwerij !

Ja het was bekend dat dit zou gebeuren deze dag ! En was het voor trainer Rob deze week weer puzzelen om met 13 man af te reizen naar Hazerswoude!

Tuurlijk stond er voor ons niks meer op het spel en waren we al veilig 2-3 weken! Maar voor Bernardus stond er wel wat te halen vanmiddag! Nl proberen met een hele hoge uitslag zich toch nog veilig te spelen voor de 4e klasse en niet af te dwalen naar die nieuwe 5e klasse ! Maar dan moest er gewonnen worden met maar liefst 11-0 van sjc !!

Op het veld gekomen waren er zowel supporters van roodenburg en Woubrugge aanwezig om te zien of sjc zijn sportieve plicht deed om wel de inzet te tonen om dit niet te laten gebeuren ? Nou mannen in het begin ging het nog wel en konden we met het gehavende team nog wat tegenstand bieden . Maar toen eenmaal de 1-0 voor Bernardus viel leek Bernardus het gaan te geloven dat er wat te halen viel en ging door ! Met de 3-0 op de klokken was het toch sjc die door invaller van de a1 Sander die de 3-1 maakte en Bernardus weer meer moest gaan scoren !

De 4-1 kwam zelfs ook nog Voor rust op de klokken en de meeuw en familie den elzen konden het eigenlijk al niet meer aan zien !! Tuurlijk niets ten nadele van de invallers maar vooral hoe er werd gevoetbald kon de meeuw niet echt tegen !  Ook de goals waren soms ook zo lachwekkend hoe ze weg werden gegeven !

Onder de rust Werd verteld dat kampioen later op de middag bekend Koudekerk met 1-0 voor stond tegen roodenburg die ook nog degraderen kon ! Maar Bernardus moest nog heel veel scoren voor het gewenste resultaat Trainer Rob deed wat wissels en bracht nog meer a1 spelers in omdat er van ons eigen al weer werden gewisseld !

Na kwartier in de 2 E helft was de stand nog 4-1 en leek Bernardus gewoon het niet te redden ! Toch na dat kwartier was het totaal over voor sjc en liep Bernardus na liefst 6-1 !! En daar waren ook weer goals bij van hoe kan dit en mag dit ? Nog 25 minuten op de klokken en viel ook nog veenvliet uit !!

Sjc geen wissels meer en met 10 man verder !? Ja Bernardus ging Steeds meer geloven en jagen op goals Nou daar kregen ze er zeker nog 2 van in de schoot geholpen door echt goals van hoe kan dit !

Dat het dan in de 90 E minuut ook nog 9-1 werd voor Bernardus is voor mij wel te verklaren!

Dit elftal van vandaag kon het helaas gewoon niet opbrengen om een resultaat of minder verlies neer te zetten ! En gelukkig wed het niet 11-1 want dan weet ik zeker dat er door denk hogerop naar gekeken zou worden ! Jammer voor Bernardus ! Maar tuurlijk zij hebben het eerder al laten liggen en dat betekend toch met mmo en football factory afdalen naar de 5e klasse ! Mannen wat ben ik blij dat wij al veilig waren 3 wedstrijden voor het eind !  Want wat wij de laatste 2 wedstrijden hebben laten zien op het veld kan en mag niet meer gebeuren !! Tuurlijk zijn we een recreatie team en moeten sommige uitjes kunnen !  Maar zonder zoveel basis spelers de laatste wedstrijden kan je het gewoon niet klaren in deze klasse en had je denk misschien ook wel gedegradeerd?

Dit mag volgend jaar absoluut niet meer gebeuren en zal zeker over gesproken worden ! Mannen van de a1 bedankt voor het invallen Wes en Andere van lagere teams jullie ook bedankt voor het mee doen vandaag Voor de rest wil ik zeker positief afsluiten dat jullie met het team gewoon heel goed gedaan hebben met een hele goede 6e plek in deze zware competitie van 13 ploegen ! Roodenburg was aanwezig vandaag of wij wel onze plicht deden om het niet zomaar weg te geven en beloonde ons nog met een kratje bier na afloop in de kleedkamer Hun blijven ondanks de 9-1 overwinning vandaag van Bernardus er toch ook in en denk dat dat ook zeker door het team wel verdiend is !

Over de rest praten we niet maar dat weten wij zelfs dondersgoed ! Vandaag dus koudekerk kampioen !

Daar wil ik ze namens ons hele team onwijs mee feliciteren ondanks dat teijlingen het nog probeerde vandaag met de 10-1 overwinning op kickers 69 En de nacompetitie in gaat Net zoals meerburg die als 3e eindige en sjz vandaag met maar liefst met 8-1 van football factory won werd de verdiende 4e in de competitie en gaat ook de nacompetitie in !

Wij wensen deze 3 ploegen ook alle succes want ze zouden zeker niet misstaan in de 3e klasse !

Voor ons mannen wel nog goed nieuws !

2 nieuwe spelers hebben we al binnen voor volgend jaar en dat zijn niet de minste maar ook denk nodig bij ons elftal op leeftijd ! Stef van de zalm van Noordwijk 1 komt bij ons voetballen en zijn we erg blij mee ! Verder is gisteren het contact getekend met Kees Zethof jr van Noordwijk 2 deze leuke sterke voetballer kunnen wij volgend jaar goed gebruiken ! Wie weet wie zich nog meer aanmeld bij het echt onwijs leuke vrienden team ?  Julie zijn welkom !

Nou as vrijdag sluiten jullie af met een prachtig eind feest met alle spelers en oud gediende en oud trainers ! De meeuw was uitgenodigd wat ik zeer waardeerde ,maar de meeuw gaat vrijdag op visweekeind met zijn club en dat wil ik ook niet missen ! Nou mannen nogmaals bedankt voor het leuke seizoen op de laatste 2 wedstrijden na ! Geniet van jullie vakantie en geniet vrijdag van het feest ! Tot volgend jaar en dan opnieuw in de 4e klasse gaan we zien wat het weer gaat brengen !

Mvg

Datum: 06-05-2022
Sjc zaterdag 1 laat het helemaal lopen !

Na ziek thuis heb ik op alphen sport de wedstrijd zitten luisteren tegen kampioens kandidaat Koudekerk en het veilige gespeelde sjc zaterdag 1 !
De meeuw is altijd best wel bang dat het een nederlaag zou worden tegen deze goede ploeg !
Maar niet verwacht dat het zo’n hoge uitslag zou worden vanmiddag!
Ja wat moet je als trainer als je de eerste helft al 3 spelers ziet uitvallen !!
En je een speler op het doel moet zetten die zeker kansloos was op het geschutter op het veld en je met echt 9-0 !! Totaal eraf word gespeeld !
Tuurlijk zijn er excuses,maar zo’n uitslag had zeker denk niemand verwacht van de supporters !
Het is niet anders !
Zo je ziet zie je ook als je zoveel spelers veel moet missen en er 3 uitvallen in zo’n wedstrijd tegen zo’n tegenstander dat dit gebeuren kan !

Wel las ik net op leiden amateur voetbal dat jullie ook met zo’n nederlaag sportief bleven voetballen !

Dat is zeker een compliment waard mannen , zeker als je zoveel tegenslag krijgt in deze wedstrijd !

Ik hou op en hopelijk kunnen we over 2 weken tegen Bernardus een elftal op de been brengen wat laat  zien dat dit vandaag niet echt zo kan !

Het word voor trainer Rob nu alweer puzzelen omdat er nu al bekend is dat er opnieuw 5-6 basis spelers niet zijn !
Dat heb je met een toch recreatie elftal !
Kan alleen maar zeggen rob succes ermee en anders jammer van zo’n slot van de toch wel goede competitie met in onze ogen een goede 6e plek

Mvg Theo de MEEUW

 

Datum: 05-22-2022
Sjc Zaterdag 1 speelt zich nu definitief veilig en wint !

Afgelopen zaterdag de meeuw zelf op Vis kamp bij Arnhem stond de wedstrijd tegen de Leidse studenten lsvv 70 op het programma en moest er gewoon om echt veilig te zijn er nog 1 puntje gepakt moeten worden !
Afgelopen dinsdag tegen teijlingen heeft de trainer dan ook wat jongens gespaard om er zeker van te zijn het punt deze zaterdag te halen !
Sjc verloor dinsdag kansloos van teijlingen wat we van te voren al wisten !!
Daarom wat mensen dus gespaard voor zaterdag!
Lsvv 70 daar over gesproken te hebben won dinsdag van mede degradatie klant Bernardus met 1-3 en na het verslag en interview te horen van doornebal was het op het eind sjc zaterdag !
Die zijn al veilig toch en zouden niet veel meer doen !!!
Ja fout !!
Wij wisten donders goed dat we nog als alles tegen zat 1 punt moesten halen en definitief veilig te zijn !
Dat bleek ook na gesproken te hebben met trainer Rob net dat dit zeker is verteld wat doornebal zij en wij extra gemotiveerd waren op de punten op de lageweg te houden !
En dat is gelukt met een prachtige 3-0 overwinning !
Als je dan het verslag leest net op leiden amateur voetbal lees je dat hun wat kansen kregen !
Ja dat was zo !
Maar als je met 5 verdedigers begint aan een wedstrijd die je in hun geval moet winnen !!
Dan ga je toch iets anders spelen lijkt me toch ?
Tuurlijk probeerde ze met de lange bal j van Beuningen te vinden en g doornebal !
Dat deden ze de thuis wedstrijd  wedstrijd ook , maar sjc heeft achterin nou eenmaal slopers staan die hun mannetje wel staan !
De eerste helft bleef het 0-0
Wij genoeg en goed en hun toch wel te weinig !
Dus lsvv moest gaan aanvallen en dan volgt er nu wel die ruimte en sjc die  dodelijk toe sloeg met in de 1-0 van joeri in de 55 E minuut !
Sjc wilde meer en nam de hele regie over op het veld en zo kwam ook de 2-0 in de 65 E opnieuw op naam van joeri op de klokken en wat frustratie bij lsvv
Vooral bij de goede speler van Beuningen die dit echt niet nodig heeft en de gele kaart kreeg en werd het wat grimmiger op het veld !
Sjc bleef rustig en dicteerde de 2e helft op het veld en maakte zelf nog op de counter de 3-0  met een goal van invaller jarret uit zaterdag 2

Een invaller die veel waard is geweest de laatste wedstrijden net als andere invallers 

Bedankt daarvoor en klasse ! 

Opnieuw was het van Beuningen die geel kreeg en kon vertrekken !
Deze overtreding had volgens vele ook direct rood moeten zijn !
Maar de scheidsrechter spaarde hem daarmee !

Gelukkig denk voor lsvv 

 

Mannen we zijn veilig en spelen gewoon volgend jaar opnieuw in de nogmaals hele sterke 4e klasse zaterdag en dat is knap te noemen !
Ik moet mijn verontschuldiging Nog maken van me zoon richting jullie omdat ik dacht dat jullie het in het begin van het seizoen zij !
Sjc zaterdag 1 krijgt het moeilijk en dat spijt me !
Jullie hebben de laatste wedstrijden laten zien in deze klasse te horen en wie weet volgend jaar met hopelijk wat nieuwe spelers erbij word het nog mooier ?
Tegen trainer Freek Janssen wil ik zeggen !
De meeuw sprak je begin van het seizoen en zij ik je sjc zaterdag 1 en lsvv krijgen het moeilijk dit jaar !
Freek je ziet de meeuw heeft gelijk gekregen !
Wij zijn er nu 2 wedstrijden voor het eind en ik hoop voor jullie dat jullie het ook halen !
Succes verder !
Voor sjc zaterdag 1 zijn er nog 2 wedstrijden waar uit tegen gespeeld moet worden
As zaterdag is dat koudekerk ,een hele goede ploeg wat koploper teijlingen op 3 punten is genaderd
Wij missen nogal wat spelers en moet trainer Ron weer aan de bak om wat spelers te benaderen uit lagere elftallen
Laten we hopen dat dat lukt om toch nog iets tegenstand te bieden tegen de Koudekerkers.
Dan een weekje rust en de laatste wedstrijd naar Bernardus ,waar sjc nu al bekend zeker wat spelers gaat missen en het echt puzzelen word !
Dat is  waar we voor gekozen hebben mannen ,een elftal dat dit gewoon kan  !
Voor de trainer volgend jaar nog een jaar bij getekend elke week weer een klus om dat te regelen !
Mannen succes zaterdag en doe je best !
Meer kan ik niet zeggen !
Ja 1 ding ben trots op zaterdag 1 en dat neemt niemand mij af !!
Mvg
Theo de MEEUW

Datum: 05-16-2022
SJC zat1 - SJZ 2-2

Na van de week veel gebel over de wedstrijd te verplaatsen tegen SJZ 1 de nr 4 van de competitie.

Wil ik Max bel en SJZ bedanken voor de verplaatsing van deze wedstrijd naar een vrijdag avond !??

JA die vrijdag avond moest het van de knvb omdat we niet erna meer mogen spelen !

De woensdag en donderdag avond viel al af ivm doden herdenking en Bevrijdingsdag Dus werd het de vrijdag avond om 19.45 !

Toch waren er nog veel supporters zowel van SJC als SJZ aanwezig op deze mooie en wat later bleek mooie gelukkige avond voor SJC zaterdag 1 !

De scheidsrechter van deze avond kwam uit het Westland en heeft wel redelijk deze wedstrijd gefloten vanuit de midden cirkel De uitwedstrijd nog in geheugen met de 4-1 nederlaag waar SJC echt het eerste kwartier met 3-0 had voor moeten staan !

Met hoog druk zetten en later de rode kaart en het onnodige grote verlies moest nu voorkomen worden !

SJC begon nog redelijk maar had in de gaten dat het team van SJZ nu heel anders en veel en veel beter speelde als de thuis wedstrijd en SJC achteruit moest en tegen houden! Invaller keeper Frank heeft vandaag laten zien dat hij het nog steeds niet verleerd is en een puike wedstrijd keepte !

Toch was het SJC wat op voorsprong kwam! Uit een afvallende bal was het invaller Jarret van zaterdag 2 die de bal in het net schoof en de 1-0 op de klokken op de lageweg!

Maar SJC moest achteruit en het was verdedigen geblazen voor de mannen en dat is wel goed te noemen bij de mannen van trainer Rob Timmermans! De ruststand werd bereikt met een 1-0 voorsprong voor SJC , maar moest er echt een plan bedacht worden in deze stand ook op de klokken te houden !

Nou dat is de 2e helft maar weinig gelukt mannen !!  SJC moest echt nu achteruit en was het verdedigen en roeien om de bal weg te krijgen SJZ speelde heel goed voetbal en wij keken erna en hadden geen antwoord erop ! Dat keeper Frank na een kwartier toch de 1-1 achter zijn oren kreeg was meer dan terecht voor de groen witte van SJZ ! Maar SJZ wilde gewoon veel meer en ging voluit voor de overwinning en SJC ja sporadisch even onder de druk vandaan Toch leek het dat SJC stand kon houden !! 

Maar 3 minuten officiële tijd te spelen was volgens mij de bal over de lijn van de grensrechter?

Deze vlagde niet en de bal kwam in het strafschop gebied en werd de 1-2 achter keeper Frank geschoten en de verdiende voorsprong voor SJZ maar heel zuur voor SJC Maar lezers wat er toen gebeurde was ongelofelijk !  SJZ ging achteruit en SJC ging weer aanvallen en drukken en kreeg wat kansjes !  De blessuretijd van 2-3 minuten ging in en daar was hij onze eigen Stijn Dahler die met een onmogelijke omhaal de bal in de linker kruising zag vallen en SJC de 2-2 op de klokken ! Op het veld ieder uit zijn pan en langs de lijn en op de tribune !

Weer flikte SJC het om net als verleden week toen wel dik verdiend een punt uit de strijd te halen De scheids liet nog even door spelen en toen klonk het verlossende eind signaal SJC zaterdag en de supporters erg blij en SJZ de spelers en begeleiding diep en diep teleurgesteld!  SJC steelt het punt , maar ja we hebben  het bv tegen Roodenburg uit anders gehad !  Jammer was wel dat er 2 supporters van SJZ wel heel erg slecht tegen hun verlies konden en wat rare dingen zeiden tegen onze spelers ecetra Dat hoort niet !

Gelukkig zij het bestuur van SJZ dat wel vaker gebeurde met deze twee supporters! Mannen een belangrijk punt gestolen vanavond wat ik nu wel denk zeker handhaving vierde klasse ! We hebben nog een paar mooie potjes voor de boeg en die gaan we rustig bekijken wat het woord en proberen nog wat puntjes erbij te sprokkelen As dinsdag !!

Een volledig competitie programma om 20.00 uur voor alle ploegen ! Wij gaan dan naar Sassenheim op koploper teijlingen te bezoeken ! De ware kampioen in mijn ogen ! Thuis Totaal weg gespeeld en maar liefst 2-6 verloren! Tegen van hun een van de beste wedstrijden wat ze toen schreven !

We hebben nog de kratjes bier te goed van hun ! Na dat wij wonnen van toen de nr 1 meerburg !

Houd ze daar aan ! En veel plezier dinsdag De meeuw is er niet bij !

Dus wil ik dandy vragen iets te schrijven Mannen succes !

Een trotse verslag gever

Theo de MEEUW

Datum: 05-07-2022
SJC zaterdag 1 pakt dik verdiend een punt

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 de uitwedstrijd spelen tegen Warmunda ! Deze ploeg was in het begin van het seizoen een titel kandidaat ?? Er werd ook flink ingekocht in Warmond aan wat nieuwe spelers !

Maar helaas hebben zij tot nu toe een vijfde plaats samen met ons sjc zaterdag 1 ! De titel aspiraties kunnen bij hun echt in de ijskast ! Thuis Werd er wat ongelukkig verloren met 1-2 en was sjc zeker niet de mindere ! Maar individuelen spelers maakte thuis toen de beslissing. Sjc was uit op revanche zeker na de 2 overwinning van de afgelopen weken op de koploper toen meerburg en Woubrugge!

Woensdag kon er ook niet getraind worden ivm konings dag en waren er weer geblesseerde in het elftal en afwezige  JA zelfs was er geen keeper beschikbaar en moest er een speler op de goal en dat werd onze robin Meeuwenoord !! Rob keept wel eens op de trainingen en wat ik heb gehoord van de trainer heeft robin een goede wedstrijd gekeept ! Nou aankomend op het sportpark en kijkend op het  Veld lijkt op de keukenhof. Heeft meer boterbloem dan grassprieten. Het beste hadden we met een oranje bal kunnen spelen. En verder goed voetbal niet mogelijk op het veld,  Geen ballenvangers op het veld echt een schande dat je hier op moet voetballen !! Maar ja daar heb je allebei last van zou je zeggen?  Nou het begin was wat voor warmunda misschien maar echt wat een harde ploeg is dit ! Vlogen er als een bok op een haverkist in en schuwde geen hart spel ! Toch was het sjc wat gewoon de beste kansen kreeg en als je dan de podcast hoort van de keeper van Warmunda op leiden amateur voetbal denk je heeft hij wel in het doel gestaan ?? Sjc had de kansen niet hun!  En aks ze kansen hadden werden die goed gestopt door robin de meeuw ! 5 minuten voor de rust kreeg sjc een penalty en joeri er achter !  Ja er naast zo zonde want dat had de verdiende voorsprong geweest Warmunda bijna niet in ons strafschop gebied geweest ! Ruststand dus 0-0 

De tweede helft kwam Warmunda wat agressief uit de kleedkamer en moest sjc wat achteruit , en creëerden toen pas wat kansen! De wedstrijd leek erop wie de goal maakt wint deze partij . En dat gebeurde 10 minuten voor tijd door Warmunda en de 1-0 op de klokken . Wij zetten toen een tandje bij en Stijn kopte op de lat ! Warmunda moest achteruit! Sjc wisselde en good OLD Mike Verhoek nam plaats in de spits en werd veel met de lange bal gezocht ! De 90 minuten kwam op de klokken en sjc kreeg 2 corners achter elkaar ,en bij de 2e was het RAAK!!
Mike kopte de bal snoeihard in de goal en sjc had het dik verdiende punt binnen en eigenlijk misschien wel 3 kunnen en moeten zijn ?
Weer een puntje erbij mannen en dat is lekker !
Het ziet er goed uit mannen want onderin  waren er ook gunstige uitslagen !
Mmo greep zijn laatste kans en won en teijlingen lijkt kampioen te worden na de nederlaag van meerburg opnieuw met liefst 5-1 van de nieuwe nr 2 koudekerk!
Aanstaande zaterdag de wedstrijd thuis tegen sjz uit Zoeterwoude! Maar er zijn heel veel afwezige en geblesseerde !
Sjc is bezig om de wedstrijd naar as woensdag avond te krijgen of sjz wil mee werken ? Wij hebben hun toen ook geholpen en wie weet dus ? Nu nog niet bekend !
Mannen succes hopelijk woensdag avond en echt met de uitwedstrijd van toen nog in me geheugen hoeven we deze wedstrijd ook zeker niet te verliezen !
Doe je best dan komt het goed!
MVG 
Theo de MEEUW
Datum: 05-01-2022
Sjc zaterdag 1 trekt goede lijn door en wint opnieuw

Afgelopen zaterdag na de geweldige overwinning verleden week op koploper meerburg met 2-1 ,en daarna een prachtig feest !
Stond nu de wedstrijd opnieuw thuis tegen Woubrugge op het programma.
Deze wedstrijd was ook weer een hele belangrijke om van die 3e plek van onderen af te blijven wat degradatie betekend naar de nieuwe 5 E klasse !
Als je deze wedstrijd in winst wist om te zetten kon je echt hele goede zaken doen en daar was sjc zich best wel van bewust en de trainer !
De uitwedstrijd werd begin van het seizoen met maar liefst 5-1 verloren en Woubrugge dacht toen dat ze kampioen zouden worden !
Maar wij hadden die uit wedstrijd heel veel invallers uit wat lagere elftallen en wisten wel beter
Na die overwinning van Woubrugge zijn hun ook met beide benen op de grond gezet en wonnen ze niet veel meer deze competitie en vechten ook voor lijfsbehoud
Afgelopen dinsdag speelde zij wel een inhaal wedstrijd tegen de nr 3 koudekerk en hielden daar lang stand ,maar moesten in de slotfase toch de overwinning aan koudekerk laten met 2-0
Na uit het werk om 16.15 op het veld te komen stond het nog 0-0 en was volgens vele sjc de bovenliggende partij ?
Zelfs had sjc al 2 mooie kansen gehad om op voorsprong te komen.
Maar helaas het vizier stond niet op scherp
SJC bleef de betere partij en moest de verdiende goal wel gaan maken !
Na een goede voorzet van dandy was die daar dan ook
Jan altena nam de bal vol op zijn slof en de bal verdween in de linker bovenhoek en de 1-0 op de klokken op de lage weg en was dik verdiend !
Onder de rust even de fantastische nieuwe cantine bewonderd van ons aller sjc , en kan alleen maar zeggen mensen wat is dit iets om trots op te zijn met onze club !!
Na een biertje ,weer naar buiten om de 2 E helft te aanschouwen en werd er gezegd aan de kant deze hoef je echt niet te verliezen !!
Die 2e goal maken en dan was het klaar !
Ja maar wat zat het tegen voor ons !
Ten eerste een goede keeper onder de lat en ten tweede echt zeker 2-3 strafschoppen werden er niet gegeven door de voor de rest heel goed fluitende scheidsrechter!
Onder de rust had trainer Rob dat al gezegd om daar goed op te letten maar helaas !
Deed Woubrugge dan niks ?
Ja natuurlijk wel zij waren de ploeg die meer aan de bal was maar niet in staat onze achterhoede en keeper in de problemen te brengen !
Wij dus die pingels ontnomen en dan blijft die magere 1-0 op de klokken staan !
Na zo’n 7 minuten blessure tijd kwam daar dan toch het verlossende eind signaal en waren de 3 belangrijke punten voor sjc
De overwinning werd uitbundig gevierd met het vele publiek op het buiten terras van de nieuwe cantine !
Prachtig om te zien !
NA de uitslagen van vandaag stijgt sjc naar de 6 E plek van de 13 ploegen
Maar staan ze van de nr 3 van onderen. Nu Woubrugge 7 punten los !
Het gaat de goede kant op boys maar zijn er nog niet
Aankomende week naar Warmunda die titel aspiraties had maar niet zijn uitgekomen door vele blessures net als bij ons vaak
We staan samen met Warmunda op 24 punten op plek 5 en 6 en we gaan het wel zien wat het gaat worden zaterdag
Thuis wat ongelukkig verloren met 2-1 waar zeker meer ingezeten had toen !
Ook kwam er goed nieuws van trainer Rob Timmermans !
Hij heeft weer een jaar bij getekend en dat is fijn om te horen !!
Nou mannen succes zaterdag en hopelijk compleet !

MVG Theo de MEEUW 

Datum: 04-24-2022
Collectief sjc zaterdag 1 stunt tegen koploper meerburg

Wat een prachtige kop staat hier boven voor het verslag van deze wedstrijd die zaterdag in prachtige omstandigheden kwa weer - ambiance - gezelligheid en sfeer is gespeeld op de lage weg!

Mannen wat ben ik na wat toch wat kritische verslagen vandaag ontzettend trots wat jullie vandaag tegen koploper meerburg hebben laten zien met een prachtige overwinning van 2-1!
Mannen wat een strijd is er gestreden op het veld en wat was het fijn te zien dat ook ieder van jullie lieten zien om die 3 punten op de lageweg te willen  houden !
Meerburg uit was ook al een wedstrijd om niet snel te vergeten en we eigenlijk onverdiend verloren met 2-1
NU moest het gebeuren na die vervelende nederlaag verleden week tegen roodenburg  om ons eens te belonen met hopelijk 3 punten

We begonnen best goed en waren zeker niet de mindere op het veld! Wel hun wat meer bal bezit maar wij eigenlijk wel wat kansen
Na een 20 minuten kwam de 1-0 op de klokken door een mooie kopbal dacht van jan?
Heerlijk gevoel maar daar was ie opnieuw na verleden week ook het geval !, de grensrechter de vlag omhoog voor buitenspel??
Welnee man zuivere goal en toch de scheidsrechter er naar toe en ja hoor afgekeurd de goal ???
Toch kwamen we zo na dacht rond half uur op wel een voorsprong door goed door gaan van Steijn op een lange bal van achteren!
Laatste man en keeper grepen niet goed in en Stijn schoot de bal in de touwen en de 1-0 op de klokken in het station aan de lage weg .

Zou het dan toch eens goed gaan uitpakken maar net voor de rust werd het toch uit een hoekschop weer die verdomde van steen die meerburg met een kopbal op 1-1 zetten
IN de Rust even het nieuwe clubhuis bekeken met john Hoogeveen en echt iets om trots op te zijn met de club !!
Wat een oppervlakte en ruimtes .
Dan maar weer in het zonnetje voor de 2 E helft en de vraag bij vele sjc supports hoe gaat deze wedstrijd verder verlopen ?
Inmiddels werd het ook steeds drukker op het complex en gingen vele achter de ploeg van sjc staan!
Toch was het meerburg die volop de aanval zocht en veel op de helft van sjc was te vinden!
Maar om echt gevaarlijk te worden was het ook niet zo !
En als het gevaarlijk werd was daar de vandaag fantastische keeper Aat die zijn mannetje stond en alles had wat hij moest hebben !
Na 25 minuten was de stand nog steeds 1-1 en vielen er bij sjc de eerste zwaar vermoeide spelers neer!
Het was ook tijd om te wisselen en wat verse krachten erin bij sjc!

Meerburg probeerde maar echt wat is er vandaag met zijn allen alles gegeven om resultaat te halen !
Toen zo’n 18 minuten voor tijd gebeurde het waar ik de meeuw al had van gedroomd en dat was dat me zoon robin een vrije trap mocht nemen zo 10 meter uit het strafschop gebied !
De rechtervoet ging eronder en de bal klapte bij de uiterste rechter onder hoek in de goal !!
Een totale extase vanaf de bank in het veld en langs de lijn en cantine 
De 2-1 op de klokken voor sjc tegen de koploper !!
En nu proberen vast te houden en dat was met nog een kwartier te gaan een hele klus !
Deze klus bleek in de 90 minuten te lukken door nogmaals ontzettend hard werken met elkaar en nogmaals een goed keepende Aat !

Inmiddels speelde de blaaskapel ladderzat uit Roelofarendsveen bij de cantine zijn liedjes en dacht ik wat zou het toch mooi zijn om daar straks te staan met iedereen met een overwinning!
De beef kwam in mijn lijf ,dit omdat de scheids nog maar liefst 9 minuten liet door voetballen tot hij het verlossende laatste fluitje blies en iedereen van sjc en rond het veld in de armen vlogen !!
SJC zaterdag 1 had het geflikt om de 3 punten op de lageweg te houden en de niet Chinese muur maar de sjc muur heeft dat gehaald met de keeper en  eigenlijk met ze allen een hele goede prestatie!
Na afloop had Sven de trainer van teijlingen op de app die het eerst niet wilde geloven ?
Maar nadat het werkelijk hij het zag op voetbal,nl ons onwijs bedankte voor deze prestatie
De kratjes bier volgen nog zij hij als we bij hun zijn !
Daarna werd het een onwijs leuk feest met de blaaskapel die hun longen vol bliezen en de sfeer nog beter maakte als die al was !
Het bier vloeide in overvloed en na de blaaskapel kwam ook Danny plezier nog een half uurtje zingen !
Echt super feest wat alleen bij sjc kan
Ook was de beste slager van noordwijk krijn van de bent aanwezig voor de hartige hap met broodjes hamburger
Saté en brood
DIt allen werd aangeboden door het bestuur van sjc !,en dat was top!

Daarna was het de beurt aan aat en dandy om binnen de boel op te laaien met hun muziek !
En dat is echt gelukkig echt goed gelukt !
Als laatste wil ik zeker de vrienden groep DE DART Bedanken denk namens alle 400 mensen die er waren voor het geweldige feest wat jullie hebben georganiseerd !
Echt mannen super trots op jullie en zeker ook op de mannen die vandaag de inzet lieten zien in het veld om resultaat te halen !!!
Mannen houd dat vast dan komt het allemaal goed!!
As zaterdag weer een Thuis wedstrijd tegen Woubrugge!
Tegen deze tegenstander hebben we ook zeker nog iets goed te maken na die uit wedstrijd
Tot as zaterdag 16.00 uur met hopelijk de zelfde instelling als vandaag !

MVG THEO de MEEUW
 

Datum: 04-18-2022
Roodenburg - SJC ZAT1 2-1

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 op bezoek bij het Leidse Roodenburg!

Een tegenstander waar thuis tegen werd gelijk gespeeld en 3 punten minder had dan onze mannen. Van de week was het weer puzzelen om opnieuw 13 spelers op de been te brengen. Geblesseerde afzeggers vakantie -gangers noem maar op. Niet fijn om zo trainer te zijn denk ik. We hebben dit seizoen nog niet een keer compleet gestaan en dat is niet fijn! Deze week werd er al gesproken wat we daar in Leiden Noord konden verwachten, ook gehoord van tegenstanders uit de competitie. De KNVB had er een goede scheids opgezet en aan deze man lag het zeker niet vandaag. 1 grote fatale fout maakte hij maar daar kom ik nog op terug. SJC begon goed had zeker wat overwicht maar opnieuw !!! Stonden de vizieren niet op scherp. Het is echt langs de lijn en in het veld om gek van te worden. En na 20 minuten sta je dan opeens met 1-0 achter door buitenspel?? Ieder geval weer achter. Toch was het na 25 minuten met een mooie streep vanaf de 16 van Robin de 1-1 op de klokken.  En toen gebeurde het, waar we al bang voor waren en bekend is bij deze grensrechter !! Vlag omhoog buitenspel. Het was echt om te lachen maar scheidsrechter negeerde hem totaal en de terechte 1-1 op de klokken. De rest van de eerst helft bleven de teams gelijkwaardig.

De 2e helft moest het dan maar gebeuren. Maar echt die helft was toch wel voor Roodenburg. Maar bleven we soms gevaarlijk. Maar dan uit het niets de 1-2 op de klokken door Jeffrey. SJC blij en daar was die weer de fijne grensrechter van Roodenburg.  De vlag omhoog. Onmogelijk zuivere goal en wat doet nu de scheids?  Hij keurt hem af voor buitenspel ??????

Echt ongelofelijk deze enigste fout van de scheids deze middag.  En grensrechter en staf Roodenburg blijde gezichten!  Doorgaan en proberen dan maar die winnende nog te maken maar zeker Roodenburg ook. Het kon alle kanten op. Maar nogmaals mannen wat hebben wij toch de kansen die we krijgen af te maken! Echt het is soms echt om wanhopig van te worden. Dan 10 minuten voor tijd de 4e gele kaart voor de Leidenaars. Maar de tweede voor die ene en dus rood! Dan denk je nou? Wie weet?  Ja zeker 4 minuten voor de echte eindtijd haalde Roodenburg de trekker over en schoot hem langs de goed keepende Aat en was het 2-1 Weer met lege handen.

Roodenburg totaal uit zijn pan en tijd rekken enz enz. Scheids trok het er allemaal bij. En dan krijg je nog 3 dotten van kansen om de 2-2 erin te krijgen, paal, van de lijn, En alleen op de keeper af!!  Echt mannen beloon je nou eens! Het mocht niet meer baten. Verlies. En wat nu? Ja, het moet anders maar hoe? Een zware taak voor de trainer en ook een bewustzijn van jullie zelf dat die 5e klasse nog. Steeds op de loer ligt. Lekker gaan reizen door de streek en stad. Jullie zin in. Wij supporters en ik niet!!

As zaterdag tegen koploper Meerburg thuis om 16.00 uur. Uit goede partij en gelijkspel verdiend geweest maar ongelukkig verloren. Wie weet compleet of enkele andere erbij. Na afloop is er ieder geval een groot feest geregeld door de dart!!  Met Danny plezier als zanger en dandy en aat als dj Gaat heel gezellig worden denk ik na afloop En wie weet??  Ga ervoor !!

 

Gr Theo de MEEUW

Datum: 04-10-2022
Individuele fouten kost sjc zaterdag 1 de overwinning

Ik weet niet wat ik moet zeggen na deze in mijn ogen troosteloze wedstrijd vanmiddag aan een koude lage weg van sjc zaterdag 1 tegen het Leidse football factory .Deze ploeg onder sjc op de ranglijst was de afgelopen jaren vaak een heel makkelijke wedstrijd voor sjc ,maar nu doen de studenten het dit jaar een stuk beter met zelfs 2 overwinning de laatste 2 wedstrijden ??Die vraagtekens zet ik omdat ik bijna niet kan geloven hoe ze die gehaald hebben na ze vanmiddag aan het werk te zien ?Maar wat sjc daar tegen in bracht was ook niet om warm van te worden !

De eerste helft kwam de meeuw na 10 minuten spelen uit zijn werk en zag hij Benji de 1-0 voor sjc maken en na op de tribune plaats te nemen zag ik dat sjc niet veel te vrezen had van deze tegenstander en gewoon de 2-0 had !!!? Moeten maken Maar mannen dat is het probleem al de laatste weken ! Wie schiet die ballen er nu eens in en beloon je je zelf gewoon ! Niet dat het goed voetbal wat sjc liet zien maar mannen zeg nou eerlijk dat was van de tegenstander ook geen sprake van ! Sjc leek te rusten met een magere voorsprong van 1-0 en die was wel verdiend in mijn ogen ? Maar ja een grote fout achterin bracht zomaar de 1-1 op de klokken en dat was echt niet nodig geweest!

Dan hoop je op een betere 2e helft als de afgelopen 2 wedstrijden maar weer was het niet aan te zien van beide ploegen wat er op het veld vertoond werd ! Sjc kwam wat meer onder druk en was het opnieuw lastig de 2 E helft ! Als je dan halverwege de 2e helft een prachtige goal maakt door joeri denk je en ook de trainer trek die dan over de streep deze nogmaals troosteloze pot voetbal  Maar opnieuw een vreselijke blunder van onze keeper bracht de zomaar 2-2 op de klokken en hoop je door wat wisselen de winnende nog op de klokken te krijgen of zelfs uit het niets de 2-3 om je oren te krijgen ! Dat invaller Sander van de A1 een goede invalbeurt had en hij echt bijna nog de 3-2 op ze schoenen had zou voor deze jongen aangemoedigd door zijn team genoten prachtig geweest zijn en misschien nog zelfs wel toch verdiend ?? Nee het mocht niet baten mannen en dat was nogmaals voor de toeschouwers de reden om de 2 E helft sommige in de cantine bleven !! Een wedstrijd die heel erg belangrijk had kunnen zijn met 3 punten kon de koude ijskoud in op de lage weg !! Football factory blij met het punt en wij ??? Nou laat ik dan dit zeggen ook via jullie trainer te horen gekregen! Ga weer eens gewoon lekker voetballen en schiet de kansen er eens lekker in en beloon je eens ,dan word het allemaal veel makkelijker en denk ook plezieriger na afloop  Ik wens jullie veel succes zaterdag in de kooy tegen het daar zeer lastige roodenburg! Houd je koppie erbij en nogmaals beloon je eens en maak niet opnieuw de fouten die we allemaal vanmiddag hebben gezien ! 

Succes !

MVG Theo de MEEUW

Datum: 04-03-2022
Sjc zaterdag verspeelt in de blessuretijd de 3 punten en speelt gelijk

Na verleden week de 3 punten te pakken in de blessuretijd en te winnen met 3-2, tegen mmo
,ging het nu in de 93 E minuut fout voor sjc en werd het 2-2
De week begon alweer voor trainer rob met Corona gevallen en pijntjes en blessures!
Komen die pijntjes door dat ene keer trainen of heeft het te maken met de leeftijd van enkele spelers ?
Een vraag waar ik denk wel het antwoord op heb maar we blijven een recreatie team in een heel sterke 4e klasse nog maar eens genoemd !
Nou ieder geval hadden we 14 man op de bank zitten zaterdag en waren allebei de trainers vandaag afwezig dus moest de geschorste joeri vandaag het elftal gaan lijden in deze weer 6 punten wedstrijd onderin tot plek 6 !!
Van te voren teken je voor een gelijkspel bij de kickers !
Want deze ploeg is een angstgener voor sjc zaterdag 1
Alle seizoenen dat we tegen hun speelde verloren we van hun ,zelfs in het jaar dat we kampioen hadden moeten worden !
NA op het veld zijn aangekomen met Ankie en hans en john was het warm  en was het veld niet om aan te zien !!
Mensen wat een knollentuin was het !
Voerballen bijna onmogelijk omdat het veld keihard was en die ballen alleen maar stuiterde en rare capriolen maakte !
Sjc begon goed en het was Stijn die na zo’n 17 minuten de 0-1 op het scorebord bracht door netjes vrij in te koppen !
Een heerlijke opsteker !
Maar na echt zoveel onnodige corners weg te geven !! Kwamen de kickers op 1-1 .
Toch bleef sjc wat makkelijker overeind op het moeilijke veld en was het opnieuw Stijn die uit de kluts de 1-2 in de touwen joeg !
Een eerste helft werd dan ook afgesloten met een in onze ogen terrechte ruststand van 1-2 voor sjc !
DAn denk je nog eentje erbij prikken en hij is binnen want echt de kansen hadden onze voorhoede spelers !
Na 10 minuten in de 2e helft nam kickers de regie over en stond sjc opnieuw onder zware druk net als vorige week !
Het wat tegen houden en weg rammen van de ballen naar voren waar ook niks meer te halen was !
Sjc zat er bij sommige spelers gewoon doorheen ?
Leeftijd ? Conditie ?
Ja wie weet het
MAar liefst 17 corners heeft kickers gehad en wij denk 2 of 3 en dat zegt ook wel wat mannen
Tuurlijk hoop je dan dat je die 3 punten mee neemt naar noordwijk maar dan komt de 3 E minuut blessuretijd en een onnodige vrije trap en werd erin gepompt en viel nu wel goed en bam de 2-2 op de klokken !
Teleurstelling in en buiten het veld , maar zeker niet onterecht de 2-2 voor de kickers
Verleden week win je 3 punten nogmaals in blessuretijd en nu verlies je 2 heel belangrijke !
Oké voor het eerst haal je weer wat bij kickers maar mannen sorry dat ik het zeg maar wat was de 2e helft weer om te huilen !
As zaterdag weer een 6 punten wedstrijd tegen het Leidse football factory die flink versterkt zijn en weg is onderin door 2 keer op rij te winnen
Sjc is gewaarschuwd en hopelijk word het beter de 2e helften want dat heb je echt nodig om zaterdag die 3 zeer belangrijke punten op de lage weg te houden !!
Mannen succes en hopelijk zaterdag iedereen er weer bij
Maar dat is niet zo jammer genoeg!
Toch wil ik Mark zeker heel veel beterschap wensen met zijn COVID !
Mark we hopen dat je gauw weer wat fitter word en je weer te zien bij sjc
MVG  THEO de MEEUW

 

Datum: 03-28-2022
SJC Zaterdag 1 wint in slotseconde met 3-2

Afgelopen woensdag speelde sjc 1 zaterdag nog een ongelukkige partij in Zoeterwoude tegen sjz en verloor totaal onnodig na de rode kaart !
Dan is het voor onze ploeg de zaterdag al weer spelen een in de 2 E helft te zien moeilijke wedstrijd tegen de mannen van MMO uit Hoogmade
Sjc zat weer met problemen kwa spelers want er waren weer wat Corona gevallen en natuurlijk de rode kaart van de aanvoerder joeri van sjc
Na de woensdag nog contact via de app met de trainer om een beroep dan maar te doen op 2 invallers uit zaterdag 2 en wesley
Dat jarret de invaller spits uit het 2e dan ook belangrijk was in deze wedstrijd had de meeuw al voorspeld !
Deze schiet de kansen die we krijgen er wel in zij ik nog tegen trainer rob
Dat het een belangrijke wedstrijd was wisten zowel de mannen van sjc als mmo wel
Verlies sjc nog meer zakken en voor mmo verlies wel heel erg zou wezen kwa stand
DE eerste helft was sjc gewoon de veel betere ploeg en leek het een makkelijke wedstrijd te worden voor sjc
na zo’n 20 minuten kwam sjc op voorsprong door de invaller spits jarret die goed weg draaide van zijn tegenstander en de 1-0 in de rechter onder hoek knalde en de 1-0 op de klokken !
5 minuten daarna was het 2-0 voor sjc
Opnieuw draaide jarret weg en werd onderuit gehaald en strafschop sjc !
Kevin achter de bal en de 2-0 in de rechter hoek en sjc op rozen ??
Na de goeie 35 minuten was het toch wel mmo wat wat meer uit zijn schulp kroop en de aanval probeerde te zoeken
Sjc was gewaarschuwd!
De ruststand bleef 2-0 en dachten de vele supporters langs de lijn die is in het bakkie !
Nou dat was echt niet zo mensen!
Mmo ging volle bak de 2 E helft en sjc moest achteruit
Een op 1 achterin wat omzettingen en mmo nam de totale regie over op het veld .
Na 10 minuten stond het opeens 2-1 na een misser van onze keeper Aat die de bal los liet .
Mmo rook bloed en sjc was het volledig kwijt
Jongens echt het was echt niet meer om aan te zien !
Alles werd weg geroeid naar voren en sjc voetbalde totaal niet meer !
Juriaan was de beste nog achterin en het was zeker aan hem te danken dat het lang 2-1 bleef ,
Ook keeper Aat herstelde zich van zijn fout met een prachtige redding anders had de 2-2 al op de klokken gestaan en dat was verdiend te noemen voor mmo !
De scheids was degene die mmo hiep 3 minuten voor tijd !
Aat de keeper werd totaal gehinderd en de speler van mmo roste de bal in het doel en de 2-2 op de klokken op de lage weg !
Ongelofelijk maar terecht te noemen maar niet op deze manier scheids !
Mmo wilde meer en sjc wilde ook wel maar lukte niet
Tot dat in de blessuretijd de enigste goede aanval kwam in de 2 E helft over rechts
Kevin kreeg de bal en ging tot de achterlijn zag Jef en trok fantastisch voor en daar was onze Jef met de 3-2 voor sjc !
Een explosie langs de lijn en op het veld en mmo lag totaal verslagen op de grond en begrijpelijk
DE scheids liet nog aftrappen en Floot na 2 minuten af !
Sjc de 3 punten en mmo in rouw en niks !
Het bleef nog lang gezellig na afloop in de cantine en was het geweldig om te zien hoe ook de spelers van mmo de gezelligheid op zocht in de cantine !
Prachtig om te zien !
Vele gesprekken volgde met de spelers onderling en de meeuw met de trainers die het ook erg naar hun zin hadden
Het zou jammer zijn als deze ploeg volgend jaar zou moeten afdalen naar de 5e klasse want daar zijn de Hoogmade boys te gezellig voor !
Vele ploegen kunnen hier nog aan tippen !
De meeuw viel om 20.15 in huis na een gezellige 3e helft
Het blijkt wel dat voor onze boys 2 wedstrijden in 3 dagen teveel van het goede is maar heeft ook met trainen en met leeftijd te maken !
As zaterdag dan gaan we wil het bijna niet zeggen naar Leimuiden om angstgener kickers 69 te gaan bezoeken
De ploeg waar we bijna nooit van kunnen winnen en onder ons staat !
Laten we nu eens zorgen dat dat wel het geval word maar dan moet het echt beter zoals nu de 2 E helft !
Heel veel succes mannen
Zieken beterschap en hopelijk met een volledig elftal zaterdag naar Leimuiden
Ik ben er bij !
Tot zaterdag !
Gr
THEO de MEEUW

Datum: 03-21-2022
SJC Zaterdag 1 verliest op de woensdag avond

Ja weet niet wat ik moet zeggen als je deze wedstrijd hebt bekeken woensdag avond in Zoeterwoude tegen sjz!
Sjc verliest deze partij maar wat kan er allemaal mis gaan als je een strijdplan bedenkt en lijkt uit te pakken maar na 30 minuten de kast in kan!!
Sjc zaterdag moet punten gaan pakken om van die onderste 3 plekken af te komen die degradatie betekenen na die vervelende nieuwe 5e klasse!
En het strijdplan leek te lukken, want binnen echt 2 minuten had de 0-1 al op de klokken moeten staan en zelfs na 10 minuten zelfs wel de 0-2 en de 0-3!
Maar echt mannen schiet die bal er nou eens in en dat gebeurde niet!
Gewoon zelfs lachwekkend om te zien!
Sjz wist het echt niet wat hun over kwam en dat is pure waarheid
Dan zijn zij na 15 minuten een keer in de aanval en staat het ipv 0-3  , 1-0 op de klokken
Nog kreeg sjc kansen om het doelpunt te maken en weer een corner en de 2-0 op de klokken echt om moedeloos van te worden!
Na 30  minuten komt dan eindelijk de 2-1 op het scorebord en denk je nu doorgaan naar de 2-2 of 2-3 0f 2-4
Maar dan de 35 E minuut een gele kaart voor Jef en een tegenstander die zegt zo die heb je mooi te pakken!
En vlam in de pan!
Rustig blijven want de scheidsrechter heeft het even niet meer onder controle en ja hoor een minuut later sta je met 10 man !!
Een flinke overtreding van joeri op die zelfde nr 8 betekend direct rood en dat was terrecht
En dan is het gebeurd , want met 10 man word het wel heel moeilijk de 2 E helft
Sjz de 2e helft nog genees met goed voetbal bleef makkelijk overeind en liep zelfs nog uit naar 3-1 en de laatste minuutjes zelfs naar 4-1
Echt mannen wat is deze nederlaag totaal onnodig geweest en blijven we in de hoek waar de klappen vallen en sta je weer met lege handen!
Trainer van duyn van sjz  zij het ook als we met de rust 2-5 achter staan hebben we niks te zeggen en dat is de waarheid vanavond
Wat wij nodig hebben is dat we de kansen gaan benutten en de goals niet zo makkelijk weg geven en ons een keer gaan belonen!
Dat is de taak die ik jullie mee geef as zaterdag thuis om 16.00 tegen het lastige mmo
Ik weet zeker dat het dan vast weer goed komt!
Blijf positief naar elkaar en ga er zaterdag voor en beloon je eens met 3 punten!
Tot zaterdag
Gr THEO de MEEUW

Datum: 03-17-2022
Sjc zaterdag 1 verliest van Koudekerk

Nou daar sta je dan met goede bedoelingen om er een leuke wedstrijd van te maken tegen de nr 3 koudekerk bij leiden amateur voetbal genoemd de wals !
Ja die wals kwam op het eind pas wel iets op gang en werd de eindstand wel heel iets te geflatteerd op de klokken van 0-5 !
Maar echt jongens dat doen julie echt je zelf aan !
Waar van te voren over werd gesproken dat er na het zien van de wedstrijd verleden week van koudekerk tegen het laag geplaatste football factory met in de laatste minuut de winst uit een makkelijk gegeven strafschop dacht sjc na de mooie overwinning dik verdiend op lsvv  er is iets te halen vandaag 
Trainer rob jarig wat wil je nog meer om een leuk resultaat neer te zetten vandaag !

Ik de meeuw had er zeker met de vele supporters in het begin best wel vertrouwen in !
Want sjc had echt de kans om op 1- 0 te komen door Kevin maar helaas niet gescoord 
Want dan wordt het echt een andere wedstrijd weet ik zeker 
Maar mannen wat hebben wij toch veel kansen nodig vandaag !
En als je dan zelf niet scoort valt die aan de andere kant en staat het 0-1,
Dat er dan voor de rust nog wel een heel makkelijke penalty word gegeven sta je ipv 1-1 op 0-2 achter en loop je achter de feiten aan !
Vandaag voor het eerst totaal compleet elftal met maar liefst 20 man !
Maar niet de mogelijkheden benutten na rust om echt terug in de wedstrijd te komen 
Dandy echt je had er 2 op je schoenen waar het zomaar  2-2 had kunnen staan !
Dat dan de trainer toch probeert om wat aanvallender te spelen krijg je ruimtes en daar wist koudekerk wel raad mee want die hebben wel afmakers in de gelederen en werd het toch wel heel geflatteerd 0-5 
Tuurlijk koudekerk de verdiende winnaar in het duwel maar echt mannen ga is aan het werk met het afmaken van de kansen 
Want echt die hebben jullie zekers gehad !!
Tuurlijk was het ook van de week weer drama op het complex omdat we maar 1 keer trainen dit ook niet doorgang kon vinden ivm dat het licht niet aan te krijgen was !!
Foutje van de electri sein die de totale schakelaar had uitgeschakeld en het oernacht bleef op het complex 
Eigenlijk te gek voor woorden dit !

Mannen toch wil ik afsluiten met heel groot en possitief nieuws en dat is dat sjc zaterdag 1  2 fantastische spelers heeft binnen gehaald voor het nieuwe seizoen !
Dit is al eerste stan ruigerok die besloten heeft de selectie zondag te verlaten en dan wel heel groot onverwacht nieuws is dat ster speler Stef van de zalm van noordwijk 1 ons team komt versterken volgend jaar en hij terug is op het oude nest en toch besloten heeft na lang beraad voor zijn vrienden te kiezen van zaterdag 1 !
Na afloop in de cantine word er nog na gepraat over de gemiste kansen vandaag !
Want zo mannen heb je as zaterdag in Zoeterwoude tegen het goede sterke sjz niks in te brengen 
Dus van de week maar hopelijk trainen en deze dagen is goed nadenken hoe het echt Anders moet ! 
Ik wens jullie en trainer rob veel succes en wie weet zaterdag ? 
Mvg 
THEO DE MEEUW!
 

Datum: 03-05-2022
Sjc zaterdag 1 wint 6 punten wedstrijd verdiend van lsvv 70

Alweer zaterdag !
Mensen van gaat zo’n week toch vlug voorbij !
Maar wel een een week van Corona perikelen in huize de meeuw !
Allebei possitief getest dus geen voetbal voor de meeuw zaterdag maar binnen blijven !
Jeetje wat valt dat tegen juist nu de versoepelingen vrijdag binnen kwamen en het prachtige mooie voetbal weer deze zaterdag !
Na woensdag nog met trainer Rob op de app wat tips te geven over de tegenstander vandaag de Leidse studenten van LSVV 70 en het nog zo onnodige verlies van verleden week tegen de koploper !, kwam er toch donderdag binnen dat sjc zaterdag 1 ook wel weer wat Corona gevallen had met Dandy en Jeroen en was het te hopen dat er niet meer bij kwamen en dat gebeurde gelukkig ook niet !
Wel opnieuw wat afwezige dus was het ook wesley die als 3e man op de wisselbank zat !
(Wes bedankt !)
Sjc wist een beetje hoe de mannen van lsvv speelde en de trainer paste daar ook zijn team aan aan !
DIe 2 klasbakken voorin van Beuningen en Doornebal moesten goed in de gaten gehouden worden en dat is wat ik hoorde van trainer rob wel aardig gelukt !
Via ANK en trainer werd de meeuw op de hoogte gehouden van het score verloop in deze zeer belangrijke pot onderin in deze sterke 4 E klasse !
Sjc begon heel goed aan de wedstrijd en het was Benjy die in de 15 E minuut een prachtige voorzet gaf van rechts die door onze Stijn Fantastisch Werd ingekopt en de 0-1 op de klokken in de kikkerpolder !
SJc bleef het betere spel houden en kreeg meerdere mogelijkheden om op 0-2 te komen maar Zoals de laatste tijd veel worden deze niet gemaakt en houd de tegenstander in leven !
De ruststand was dus de 0-1 en deze moest sjc proberen uit te breiden in de 2 E helft !
Maar lsvv had wat aangepast aan hun spelwijze en daar had sjc volgens de trainer wat moeite even mee !
SJc vergat de 0-2 ook op het scorebord te brengen net als verleden week de gelijkmaker en dan valt in de 77 E minuut toch de goal achter keeper AAt en was dat weer zo zonde !
DE Meeuw thuis wat teleurgesteld maar binnen 5 minuten tw ging de app en was het zowel ank als rob die de 1-2 melden van opnieuw juur van duin die de bal in een volgens rob scrimmage in het het niet liet ploffen en sjc opnieuw op voorsprong!
NU was het volhouden voor de boys van sjc om de belangrijke punten mee te nemen naar de lage weg en er goede zaken gedaan konden worden !
Na 10 minuten kwam de verlossende app en was de winst wat ik hoorde van de trainer verdiend te noemen en dat is nogmaals erg lekker
Sjc stijgt door deze winst naar plek 6 en neemt zeker afstand van de 3 onderste ploegen die zullen degraderen deze competitie naar die nieuwe 5 E klasse
Maar we zijn er nog lang niet mannen en het zou zeker fijn zijn om volgende week eens thuis compleet aan te treffen tegen de nr 3 koudekerk .
Deze ploeg heb ik mee zitten luisteren op studio alphen tegen het Leidse football factory die op de ena laatste plaats stond en onwijs goed partij gaf tegen hun !
In de 90 E minuut kreeg koudekerk een penalty en bracht hun wat ik hoorde op de radio niet de verdiende 3 punten !
En had de Leidenaars zeker een punt verdiend !
Dat betekend dat wij zaterdag er gewoon hopelijk een leuke partij van kunnen maken aan de lageweg met een hopelijk heel elftal !
Ik wens alvast jullie het beste toe deze week en tot zaterdag !
Kijk uit met de carnaval en geniet van het feest en neem er een paar op de overwinning vandaag !
Mvg
THEO DE MEEUW

 

Datum: 02-27-2022
SJC krijgt te weinig tegen koploper

Ja daar sta je dan na 90  minuten !!! met Lege handen op een koud winderig veld in
Zoeterwoude tegen de koploper Meerburg!
Als je blijft denken waarom scheids maar 1 minuut !!!! Blessure tijd erbij na zoveel tijd rekken en blessures van de meerburg spelers .
Nu ik het schrijf kan ik er nog boos om worden ,omdat sjc zaterdag 1 totaal niet onderdeed van deze kampioen ?
Nee dat zeker niet in onze supporters ogen want teijlingen heeft gewoon een veel betere ploeg en gaat denk aan het langste eind trekken en dat kan ook niet anders met een ploeg die uit de zondag 2 E klasse komt
Van te voren denk je als je er naar toe gaat dat je het niet makkelijk zou krijgen
Maar sjc hield goed stand met de wind tegen en niet dat we echt gevaarlijk werden , maar dat deed meerburg ook niet !
Oké wat meer bal bezit maar dat had met die wind te maken. Dat weet ik zeker !
En toch uit het niets kwam er een goede voorzet van meerburg waar die klasbak Max van steen de 1-0 binnen kopte en sjc moest proberen dit tot de rust vol te houden !
Kreeg sjc dan geen kansen ?
Ja een paar kleintjes maar niet echt grote !
Tuurlijk mogen we niet klagen over de man in het zwart !
Maar toch nam deze man zowel voor sjc als meerburg soms hele rare beslissingen
De rust brak aan met die toch wel verassende stand van de koploper met een magere 1-0 voorsprong
DE gehele 2 E helft kwam de koploper er niet meer aan te pas !! En was het sjc met het wind voordeel die de wedstrijd naar zich toe trok en was het wachten op de verdiende 1-1
Maar mannen waar was onze scherpte vandaag voorin om dan ook die goal te maken ?
Dan komt er opeens uit het niets een totaal onterechte vrije trap gegeven door de man in het zwart .
En dan weet je het komt op die klasbak van steen en legt die totaal onnodige 2-0 op de klokken en was het geloof denk wel een beetje kwijt bij de mannen van sjc
Het werd een kwartier van pompen op die goal , tijd rekken van meerburg en heel veel liggen op de grond van onze tegenstander !
Toch kwam de verdiende 2-1 nog in de 82 E minuut op de klokken door een pegel van laatste man !! Juriaan die de spanning totaal terug bracht !
Ja dan denk je zeker nog 8 minuten tot de 90 E minuut en zeker minuut of 5-10 blessure tijd erbij zal hij dan toch nog vallen die dik verdiende gelijkmaker?
Nee de man in het zwart zag de 90 ste minuut op het scorebord komen en dacht nog efe
Het bleef efe 1 minuut trok die erbij wat een schande was !
Afgelopen !!
Sjc in mineur en boos en meerburg in een juich stemming of ze kampioen werden !!
Nou dat zeker nog niet !
Mannen wat was dit jammer vandaag en wat hadden we meer verdiend !
Jammer en weer door !
De meeuw kreeg nog een berichtje van jullie trainer het volgende zij
Menig ploeg speelt tegen hun en denken er is wat te halen!
Maar op het eind staan ze allemaal met lege handen en dat heeft te maken met kansen afmaken , maar dat hebben wij helaas niet gedaan en sta je met lege handen boys
Volgende week naar de Leidse studenten van lsvv
Een goede ploeg die in mijn ogen te laag staan ,en toch verassend verloor van het lastige kickers 69
Ook de onderste ploegen pakken nu punten en dat moeten wij ook weer toch gaan doen
Want we zakken en je weet 3 ploegen vliegen er zomaar uit naar de 5e klasse!
Succes mannen en het komt goed !
THEO de MEEUW

Datum: 02-20-2022
DCV - SJC 2-5

Afgelopen zaterdag  had  Joeri Brinkman de aanvoerder van
Sjc zaterdag 1 een vriendschappelijke wedstrijd geregeld tegen ook in de 4 E klasse uitkomende DCV 1 uit Delft aan de Brasserskade. 
Waar afgelopen zaterdag nog knap met maar liefst 4-1 te winnen van de zondag 2 van Sjc gingen we ook vol goede moed naar Delft om daar om 12.00 aan te treden op het hele zware gewone veld op de  Kade !

In begin was het allemaal een beetje aftasten wat de elftallen zouden gaan doen. Maar was SJC wel wat gevaarlijker met de kansen. SJC kwam ook op voorsprong door Kevin die de 0-1 op de klokken bracht en sjc wilde meer. Veel mogelijkheden werden om zeep geholpen maar toch kwam de 0-2 op de klokken te weten van Joeri. Deed DCV dan niks ,ja ze probeerde het wel en uit het niks door wat falen van de scheids stond er 1-2 op de klokken.

De 2e helft werd het wat rommelig van SJC kant en werden de delftenaren wat sterker en door een fout van keeper Sven stond opeens de 2-2 op het scorebord. DIt kon toch niet waar zijn en SJC zet een tandje bij. En daar was de 2-3 van opnieuw Kevin op de borden. SJC wilde meer en na een mooie voorzet van Robin was het Stijn die de 2-4 op het scorebord bracht. 5 minuten voor tijd was het Jef die alleen op de doelman af ging en de 2-5 had moeten maken maar werd gepakt door de keeper van DCV wat een vrije trap opleverden waar Robin achter ging staan en de bal keurig langs de linkerpaal binnen schoot en de 2-5 eindstand op het scorebord bracht. De laatste 5 minuten werd het wat onvriendelijk van Delfse kant en floot de scheids maar lekker af en ging de winst mee naar SJC.

Na de terug reis was het nog lang gezellig in de kantine van SJC,waarna de boys met de meeste lekker ging eten bij de harbour lights.  Super mannen !!

Volgende week de herstart van de competitie uit tegen het zeer sterke Meerburg. Die denk in mijn ogen met Teijlingen voor het kampioenschap gaan !!

We gaan het gewoon probeer mannen en wie weet. De bal blijft rond. Succes woensdag met trainen en we gaan het wel zien.

Gr Theo de Meeuw 

Datum: 02-12-2022
Sjc zaterdag 1 kansloos tegen Teylingen 1

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 aantreden tegen de na de wedstrijd gespeelde wedstrijd van ons uit tegen  de KAMPIOEN Teijlingen 1
Ja dat zijn wel woorden maar deze ploeg komend uit de zondag 2e klasse speelt gewoon veelste laag in onze ogen !!
Ik denk zelf met glasbakken als van de vlught en Martin van eeuwijk in het team denk niet meer te stoppen in deze competitie met in hun ogen het zeker zeer sterke spelend meerburg de dienst gaan uitmaken voor promotie naar de 3e klasse !
Afgelopen zaterdag donker en nat op de Lageweg een ambiance wat deze wedstrijd niet verdiende !
Het was toch een leuke derby zouden we toch zeggen , maar sjc zaterdag 1 heeft het nooit echt spannend kunnen maken tegen deze zeer makkelijk spelende ploeg
De mannen hadden voor de wedstrijd nog lekker geluncht met zijn allen bij de smaakmaker in de hoofdstraat en dat is natuurlijk heel leuk verzonnen van de staf !
De eerste helft probeerde we met veel inzet het teijlingen nog moeilijk te maken dat kosten al veel kracht !
Ja die 1 keer trainen tegen deze ploeg is dan echt gewoon veelste kort !
Toch bleef het nog lang 0-0 ,maar door een vreselijke kluts bal kwam toch de 0-1 op de klokken en was het verzet nog niet gebroken van sjc
Ik deed natuurlijk verslag op de radio bo van deze wedstrijd en bleef enthousiast omdat ik toch wel kleine kansjes zag van sjc om misschien de 1-1 op de klokken te krijgen
Maar helaas de 0-2 kwam er en was het verzet gebroken voor sjc
De ruststand brak dan ook aan met deze stand
De 2e helft speelden wat ik hoorde van een bestuurslid van teijlingen de gasten de beste helft van het seizoen en kwam sjc er niet meer aan te pas en maakte van eeuwijk en van de vlugt hele mooie goals !
Na echt wat moe gestreden Sjcers kwamen er wat wissels
En na de 0-5 was het good old mike Verhoek die de 1-5 op de klokken bracht
Teijlingen maakte daarna nog de 1-6 en bracht een hele mooie goal van dandy ons nog op een 2-6 eindstand !
Geflatteerd nou kan ik niet echt zeggen
Deze ploeg teijlingen is ook volgens trainer Rob van sjc de kampioen!?
Samen met dat heel goed versterkte meerburg met ook zo’n glasbak Max van steen in de spits overkomend van rijnvogels 1 !!!in de gelederen
Tegen deze ploeg moeten de mannen van Verhoek volgende week aantreden ???
Maar dat kan absoluut niet knvb
Als je niet meer mag trainen voor ons maar 1 keer hahaha
Kan je niet zaterdags gaan voetballen!
Daarom namens alle clubs gooi de winterstop er maar vervroegd in en laten we aub
Hopen dat we we na zo’n periode weer kunnen voetballen met publiek langs de lijn en een gezellige 3e helft ook met verlies met onze tegenstanders kunnen beleven!
WANT dat is zeker voor sjc zaterdag 1 ook heel belangrijk!!
Teijlingen gelovend maken we de uitwedstrijd daar een feestje van ,en daar houd ik het bestuur ook aan
Hopelijk tot over een paar weken
En vanuit huize meeuw wens ik u fijne kerstdagen en een hopelijk na bijna 2 jaar ! Een weer gewoon normaal 2022 al heeft de meeuw daar zijn twijfels bij !!
Mvg
THEO de MEEUW

Datum: 11-29-2021
Footbal Factory - SJC Za1 2-5

Afgelopen zaterdag zonder publiek moest sjc zaterdag 1 zich gaan revancheren van de echt zeer slechte wedstrijd 2 weken geleden tegen de kickers 69. Wat ik ook schreef toen was het echt zwaar onder de maat wat sjc toen liet zien aan hun vaste supporters!

Maar ja die ondersteuning van supporters is er niet meer omdat dat vreselijke Corona weer op stak en de wedstrijden zonder publiek moesten gespeeld worden !!! Vreselijk voor de meeuw als vaste supporter om te horen maar ook voor de vele supporters die sjc zaterdag 1 een warm  hart toedragen ! Deze week werd de selectie ook nog geconfronteerd met het overlijden van de vader van onze vaste grensrechter Cees de Haas !

Wat wel weer speciaal was dat de jongens van zaterdag 1 een bloemstuk stuurde naar Cees jr om deze neer te leggen bij de crematie vandaag! Gasten klasse !

Nou vandaag moest dus de revanche komen van sjc zaterdag 1 tegen laagvlieger football factory in leiden. Ja afgelopen seizoenen was dat inderdaad een makkelijke tegenstander maar dit jaar zijn ze goed versterkt en heeft menig tegenstander dat al ondervonden. Zeker de nr 2 SJZ kon niet winnen van de mannen uit leiden , dus sjc was gewaarschuwd!

De meeuw werd keurig op de hoogte gehouden via Whatsappje hoe de wedstrijd verliep. Lang werd er niet geappt. Tot na 25 minuten de eerste app kwam met een 1-0 achterstand !

Dat was zeker erg tegenvallend ,maar al gauw kwam de 1-1 op de app door Benji met een hele mooie goal !

In de 40e minuut weer de app en hoorde een fantastische goal van de terug uit blessures gekomen Joeri en sjc op voorsprong. Niet veel daarna weer de app Pingel voor de football factory Na hands bal van onze juur en de 2-2 op de klokken!  Dit werd ook de Ruststand

De 2e helft werd het een hele andere partij! Sjc trok het spel naar zich toe en football factory moest in de achtervolging De 2-3 kon niet uitblijven voor sjc en hij kwam ook de goal door opnieuw Benji , en sjc wilde meer. Uitvallen van onze jef en robin het veld in. En onze good OLD Mike Verhoek erin voor de debutant spits Joey Hazenoot. Dat die Verhoek het scoren nog niet verleerd is zegt wel de 2 mooie goals die hij maakte. Een met zijn kop en een met zijn voeten en de 2-5 op de klokken en football factory conditioneel zoek gespeeld en dat met 1 keer trainen in de week !!

Even melden dat er enkele jongens zich nog afmelden met klachten waar ieder mee te maken heeft in deze tijd ,werd het een mooie dik verdiende overwinning voor sjc zaterdag 1 en nestelen we ons in de sterke middenmoot van de competitie. Volgende week wacht de confrontatie tegen in mijn ogen de kampioen teijlingen thuis. Thuis op de lageweg !

Weer een hele moeilijke wedstrijd voor de boys en wat jammer dat het feest om deze wedstrijd niet gevierd kan worden ivm die vreselijke Corona. Alles was geregeld voor een top derde avond met een artiestje, maar helaas het kan niet door gaan wat echt heel jammer is ! Voor allebei de ploegen

Wel word er voor de wedstrijd geluncht door de mannen van sjc zaterdag 1 en hopelijk daarna een leuke wedstrijd in het verschiet ?? We gaan het allemaal beleven

De meeuw heeft gevraagd om op BO af en toe in de uitzending te komen over het verloop van de wedstrijd !  Te horen dus zaterdag middag vanaf 16.00 op bo Mannen veel succes en we zien het wel allemaal Geniet van de lunch zaterdag en zet je beste beentje voor tegen voor mij de kampioen van de 4e klasse Kan eigenlijk ook niet anders als je uit de zondag 2 E klasse komt !

Tot zaterdag op de lageweg 16.00 uur Sjc zaterdag 1 - Teylingen 1

 

Gr  theo de MEEUW

Datum: 11-21-2021
Sjc 1 zaterdag speelt dramatische wedstrijd

Tuurlijk moet je ook iets schrijven als reporter van sjc zaterdag 1 maar eigenlijk kan ik na het vertoonde spel van vandaag  niet echt me motiveren om iets te schrijven!
Nadat ik van mijn werk om 16.10 op de lage weg aan kwam was mijn eerste schrik de man die de wedstrijd moest fluiten
Echt deze man heeft de wedstrijd totaal dood gefloten en dat vind ik nog zachtjes gezegd
Elke aanraking van een speler werd er gefloten en daar hadden alle 2 ploegen verschrikkelijk veel moeite mee om zich in te houden voor geen gele kaarten te krijgen !
Echt zo kan je geen wedstrijd fluiten  door strijd en passie te geven !
Genoeg over deze man !
De eerste helft was het na een heel goede wedstrijd verleden week tegen Warmunda van sjc nu het aankijken niet waard van beide elftallen !
Wat een hotse knotse voetbal was er te zien op het verlichte veld van sjc
Het was kickers die op een 0-1 voorsprong kwam met wel een heel makkelijke goal waar totaal niet werd ingegrepen door de verdediging
De 1-1 viel al gauw door een zelfde fout bij de kickers door Benji de 1-1 op de klokken
Maar echt wat was het slecht voetbal van beide kanten
De ruststand was dan ook 1-1
Op de tribune werd gesproken waar is het sjc van verleden week met leuk en goed spel ?
Tuurlijk konden er geen duwels uitgevochten worden want dan volgde er al weer een fluitsignaal uit de fluit van de man in het zwart !
Toch werd er geroepen deze wedstrijd een 6 punten wedstrijd moest wel gewonen kunnen worden door sjc ???
Nou ik kan over de 2 E helft heel kort zijn boys
Wat was het slecht  van jullie kant !
Er werd geen duwel gewonnen
Ballen kwamen niet aan en door verschrikkelijke fouten maakte de kickers daar heel graag gebruik van en werd er door hun heel verdiend gewonnen met 1-3 bij sjc
Denk voor trainer rob echt een verschrikkelijke slechte middag wat jullie vandaag hebben laten zien mannen
Tuurlijk na afloop word er dan gezegd ja we scoren niet !
Nou mannen al hadden we vandaag nog een 3 uur gevoetbald zal het doel niet getroffen worden !
Voorhoede probleem ?
Ja denk het zeker ?
Maar ook bij jullie eigen kijken wat er nou werkelijk is ?
Teveel blessures?
Teveel weekeindjes er tussen uit ?
Ja als je in deze sterke 4e klasse wil overleven en niet te degraderen zal het echt veel en veel beter moeten worden om tot resultaten te komen
Laten we het maar houden op een totale of day vandaag !
Want dit was echt opnieuw !!! Tegen de lijkt wel angstgener kickers 69 niet nodig geweest
Hopelijk  denken jullie er zelf ook zo over ?
Volgende week geen voetbal
Maar hopen dat het over 2 weken tegen de niet slechte nummer laatst football factory beter gaat en we compleet zijn
Anders word het als vandaag nog een heel lastig karwei !


Mvg
Theo de MEEUW

 

Datum: 11-07-2021
SJC - Warmunda 1-2

Afgelopen zaterdag middag naar de lage weg met de hele dag al regen op de ramen! Hopelijk word het op de tribune een wat leukere middag met veel strijd en passie wat te lezen is op het grote spandoek. De leus die de meeuw nog verzonnen heeft toen!

Dat sjc zaterdag vandaag strijd moest leveren was wel bekend met de tegenstander Warmunda die met een flink versterkt elftal naar de lage weg kwam!

De ploeg wil kampioen worden ,en sjc zaterdag wil leuk en als het kan goed voetbal laten zien om in deze klasse te handhaven of zeker een middenmoot plaats te bemachtigen. Sjc moest aan de bak dus deze middag !

De tribune zat goed vol en de tegenstander had ook veel volk meegenomen om er een mooie wedstrijd van te maken
Ik dacht sjc kan zijn borst nat maken en dat zeiden vele sjc ers ook !

Maar echt wat was ik tevreden over het spel wat sjc liet zien ,en waar was het sterke Warmunda ?
Veel geklungel bij hun in de achterhoede en zelfs op hun Twitter verscheen een slap met fouten spelend Warmunda en dat was ook de waarheid!

Tuurlijk lopen er een paar klasbakken bij dat Warmunda die er wat van kunnen maar sjc kreeg ook goede kansen en zeker in de eerste helft de beste !!
3 grote kopkansen waren er voor de mannen van verhoek - sjc zat 1 en daar had er makkelijk 1 tussen de palen gemogen mannen !

En Warmunda dan ?
Nou niet echt grote kansen en een goed keepende Sven op de goal werd de rust bereikt met een 0-0 tussen stand
Niet verwacht maar dik verdiend !
Denk ook zeker dat trainer Rob het goed had neer gezet en Warmunda daar geen antwoord echt op had ?
De rust denk ik dat hun trainer zeker niet tevreden was over het spel van zijn team.

De 2e helft was het begin zeker weer voor sjc met wat kansjes en was het een gelijk waardige partij in mijn ogen !
Zelfs uit frustratie ging Warmunda het op het randje spelen en kwam er ook na 2 voor de rust gegeven gele kaarten er nog 2 bij voor de warmonders waar zeker ene rode ook op zijn plek was geweest scheidsrechter!

Tot dat safi van warmond de bal vanaf zo’n denk 30 meter even stijf onderkant lat de bal in het doel liet ploffen en zijn klasse toonde 0-1 op de klok !
Verdiend ?? Nee
Sjc toch een domper maar bleef het doel zoeken van de warmonders en was het Kevin die de bal op de lat schoot

Een kwartier voor tijd ging het opeens fout binnen de lijnen en werd er een rode kaart gegeven aan sjc na een kopstoot van eerst !!!! De Warmunda speler ving Frank die stoot op met ook een kop beweging !
Tumult en allebei rood zou het moeten zijn ,maar de Warmunda speler rollend op de grond en Frank bleef staan
En toen kwam het de grote fout van de scheids !
Frank rood en Warmunda speler geel ??

Tumult op tribune tumult op het veld en door deze fout ging de wedstrijd door na leuk naar hard spel !!
En werd de wedstrijd er niet vriendelijker op en had de scheids zeker nog een rode kaart kunnen geven aan Warmunda !
Maar bleef het nog 2 keer geel
Sjc probeerde met 10 man zeker de gelijkmaker te forceren maar in de counter viel de 0-2 op de klokken!
En over en uit voor sjc leek het ?
Toch kwamen de mannen van sjc nog terug op 1-2 door een goal van opnieuw de dekselse Jef en kon het nog !

2 minuten voor tijd leek de strafschop te komen voor sjc
Jelle werd onderuit getrokken in de 11 meter en denk dat is de pingel !
Helaas werd hij weg gewuifd door de scheids die zeker na goed fluiten tot de rode kaart de wedstrijd niet liet eindigen in de 1-1 die in mijn en de sjc supporters en zelfs enkele warmonders terecht was geweest !
Moest ook wel erg lachen dat er op de Twitter van Warmunda stond verdiende overwinning? Denk dat die een andere wedstrijd heeft gezien hahaha

Mannen gevochten als leeuwen en dat moet volgende week opnieuw thuis op deze manier weer 3 punten op leveren
Maar het is tegen kickers 69 uit Leimuiden die vandaag in de laatste minuut met 2-3 verloren van MMO !
Tegen de kickers hebben we nog wat goed te maken
Succes woensdag met trainen en tot zaterdag 16.00 thuis stadion lage weg tegen kickers 69

Groetjes
Theo de meeuw !

Datum: 10-25-2021
Sjc zaterdag 1 krijgt te weinig in slotfase

Afgelopen zaterdag moesten de verhoek - voeten centrum sjc zaterdag 1 het opnemen tegen het Leidse roodenburg Een team wat net als sjc zaterdag 1, 4 punten had gepakt na 3 wedstrijden Verleden week zo te lezen via leiden amateur voetbal had de Leidenaars moeten winnen van het sterke sjz thuis maar eindigde het duwen in een gelijkspel SJC daar in tegen ging kansloos met een zwaar gehandicapt elftal onderuit tegen Woubrugge!Deze week waren er weer wat jongens terug maar ook weer spelers weg ! DE geblesseerde spelen zo te zien voorlopig nog niet , maar toch stond er een aardig elftal binnen de lijnen! De meeuw was zo 16.10 op stadion de lage weg aangekomen om de ploegen te beschouwen !

De eerste helft was roodenburg in mijn ogen de wat betere ploeg maar had sjc ook zijn kansjes ! Maar toch verdiend in mijn ogen kwam door een foutje roodenburg op voorsprong met een echt mooie trap in de linker kruising en 0-1 op de klokken ! Het leek dat roodenburg deze 0-1 na de rust zou brengen ! Maar was het een prachtige voorzet van Frank die onze JEf Fantastisch inkopte dus 1-1 op de klokken  Even daarna floot de scheidsrechter voor de rust 

Na de rust werd de wedstrijd er niet veel beter op en was het een gelijkwaardige strijd waarbij zowel roodenburg als sjc wat kansen kregen De beste misschien voor Roodenburg maar onze keeper Aat stond weer als een beer te keepen  Wel werd je gek langs de lijn van de begeleiding van onze tegenstander langs de lijn , En daardoor de scheidsrechter er op een gegeven moment ook klaar mee was en wat meer leek voor sjc te gaan fluiten !! TOT  10 minuten voor de rust jef richting de keeper kon gaan en de scheids een grote fout maakte om te fluiten voor een overtreding !! Echt jammer want dit had de 2-1 kunnen zijn  SPELER van roodenburg weer zeuren en kreeg de rode kaart ! DUs nog 10 minuten pompen voor sjc en wat een kansen nog voor de 2-1 overwinning. De keeper haalde een vrije trap van juur er ongelofelijk uit en ook daarna nog scrimmages bij het doel van roodenburg 
Helaas ging de bal er niet in voor sjc !
Maar als de wedstrijd 11 tegen 11 was gebleven had je deze 10 minuten ook niet gehad !
Dus was het een terechte uitslag denk Niet wat ik dus op leiden amateur voetbal las van roodenburg dat hun de wedstrijd hadden moeten winnen want dat was in mijn ogen niet waar ??
Volgende week naar het pittoreske Hoogmade waar moet aangetreden worden tegen MMO!
Een team wat zaterdag een goede eerste overwinning boekte op het Woubrugge waar wij kansloos van verloren !!
OPNIEUW zal het puzzelen worden voor trainer rob met vele blessures en afwezige een goed elftal binnen de lijnen te krijgen!!
Spelers en begeleiding succes zaterdag en wie weet ?
Ben er zelf niet bij ivm andere dingen !

MVG  Theo de MEEUW

Datum: 10-17-2021
Woubrugge 1 - SJC 1

Ja daar sta je dan afgelopen zaterdag met net 11 man !
Waarvan 7 basis spelers en maar liefst 8 afwezige normaal basis spelers door langdurige blessures niet aanwezig of op vakantie of werk
JA en dan moet je als trainer je uiterste best doen om nog wat spelers te regelen!
Tuurlijk kan je het daar aan niet de schuld geven dat je vandaag moet aantreden tegen een goed spelend Woubrugge uit
Een ploeg die ons ook weer eens zag als gevaarlijke concurrent om boven in mee te draaien !
Nee deze tijd is geweest tegenstanders !
SJc zaterdag kan het gewoon ook niet meer opbrengen door 1 keer te trainen (bewuste keuze ) in deze zeer sterke competitie met veel aanwinsten bij competitie genoten boven in mee te kunnen vooral door ook die vervelende lange blessures van echte basis spelers !
ZO dat is er uit bij de meeuw en moest ik nogmaals duidelijk maken naar bv verslaggevers overige teams en sites
Niets te verwijten aan de gasten die vandaag weer in vielen , want die hebben gedaan wat ze konden met zeker heel veel inzet !!
Vanaf het begin af was Woubrugge de boven liggende partij en kon sjc alleen maar tegen houden
Maar viel toch naar de een kwartier de dik verdiende 1-0 voor Woubrugge,
Toch bleef sjc het proberen en het was jan die onderuit werd gehaald op de achterlijn en de scheids een makkelijk gevende penalty gaf aan sjc
Kevin er achter en 1-1 op de klokken !
Trainer rob had het best wel goed neer gezet daarna maar bleef Woubrugge de overhand houden met mooie kansen ,maar keeper Aat stond de goals weer in de weg
Sjc kreeg eigenlijk bij de 1-1 nog een hele goede kans op de 1-2 maar de lob mislukte volkomen dacht van Kevin
Jammer was het dan ook dat sjc in 10 minuten voor de rust de 2-1 weg gaf en zelfs in de laatste seconden van de 1e helft de 3-1 !
Dat was de doodsteek zeker voor de 2e helft
DE 2e helft was zeker geen wedstrijd meer en bleef Woubrugge zeker de betere ploeg en liep dan ook nog uit naar de 5-1 eindstand !
NA afloop hoorde we deze gasten ook al zeggen 5-1 tegen sjc dat beloofd wat voor de competitie!
Nou laat ik dan zeggen blijf lekker dromen.
Deze 4e klasse is zo sterk door 6 teams die het gaan uitmaken
Zie maar de grote uitslagen dit weekeind !
En wij sjc moeten er alles aan gaan doen zeker in deze omstandigheden te vechten voor elk punt om niet teveel achter te gaan liggen om plek 5 !! Van onderen te halen om niet naar de nieuwe 5e klasse te gaan
Geef niks !
Sjc is een echt vriendenteam en we zullen wel zien waar het dit jaar strand
Eerst maar weer eens compleet worden en dat word nog een lange weg !
Volgende week 16.00 spelen we tegen Roodenburg ook een team die zich goed versterkt heeft
We zullen het gaan zien
Tot volgende week en hopelijk 13 man !!
MVG
Theo de MEEUW

 

Datum: 10-10-2021
SJC - Bernardus 2-0

Afgelopen zaterdag moest sjc zaterdag 1 voor het eerste na bijna 2 jaar weer aantreden voor een competitie wedstrijd thuis tegen Bernardus! Gek was dat de laatste wedstrijd nadat het voetbal eruit ging ook tegen Bernardus was en ook een beetje hetzelfde weer !!Die wedstrijd eindigde toen in 1-1 en was een draak van een wedstrijd van sjc kant !

NU dus opnieuw tegen Bernardus die net als vele ploegen in de 4e klasse zich goed versterkt had ! De eerste wedstrijd werd ook gewonnen door hun met 4-2 van mmo. Sjc zaterdag speelden gelijk bij boshuizen en had zeker de 2e helft daar kans op meer !

16.00 werd er afgetrapt op een druilerige lage weg en waar best wat supporters aanwezig waren om zowel sjc als Bernardus aan het werk te zien !

SJC Miste toch nog wel wat spelers door blessures en zelfs langdurige blessures! Dus was sjc zeker niet op oorlogs sterkte binnen de lijnen ! Maar zeker de invallers uit lagere elftallen Deden het goed !

Nou het begin was zeker voor Bernardus en sjc leek in mijn ogen en wat supporters een moeilijke middag te krijgen. Bernardus kreeg wat kansen maar de achterhoede stond goed en vooral goed keepers werk van Aad van sjc bleef het toch 0-0. 

Na zonn 25 minuten kwam er wat rust in het spel van sjc en leek Bernardus wat uitgeraasd. Sjc kreeg ook wat mogelijkheden maar ik vond Bernardus de toch iets betere ploeg maar zonder ook echt gevaarlijk te worden bleef het 0-0 met de rust !

De 2e helft heeft de meeuw nog 15 minuten gekeken want hij moest weg ivm een reünie van de lagere school. Was top avond !

Nadat ik weg was gegaan zag ik daarvoor Bernardus nog op de paal knallen en kwam sjc niet echt onder de druk uit !Niet echt gevaarlijk Bernardus maar sjc wel naar achteren g

Jan altena werd vervangen door een blessure door invaller Danny en nog geen paar minuten ging de app. Sjc stond voor door een schot op doel van onze Jef en de 1-0 op de klokken ! Ja dat was een meevaller en sjc ging geloven dat er toch 3 punten gepakt konden worden door te blijven hard te werken 

Bernardus moest dus komen ? Maar het leek wel of dat niet lukte.

Nadat trainer rob nog een gouden  wissel in paste door opnieuw blessure van Benji en good old MIke Verhoek in bracht , had die niet veel tijd nodig om de denk verlossende 2-0 in de touwen te knallen na een corner !

De ontlading was groot op het veld tribune en dugout. Zou dit dan toch in 5 minuten de genade slag wezen voor Bernardus? Ja dat was het ook 

Bernardus probeerde het wel maar het lukte gewoon niet ! Sjc pakte de 3 punten waarvan te voren werd gedacht een gelijkspel is goed 

Door deze overwinning is sjc aardig goed begonnen in de competitie! Als je de uitslagen ziet van dit weekeind bewijst het nog maar eens hoe sterk deze 4e klasse nu is ! Verassende uitslagen en dat betekend dat je elke wedstrijd volle bak moet om punten te verscharen in deze competitie 

Als dit sjc straks volledig is word het zeker sterker niks te slechte van de instelling van de invallers ,deze waren top !

Aankomende zaterdag weer niet volledig en weer zoeken naar een juist elftal om Woubrugge uit te gaan bestrijden. Deze speelde zaterdag niet omdat de scheidsrechter deze middag bij ons bekend niet kwam opdagen bij de wedstrijd Woubrugge- koudekerk! Vervelend voor de ploegen die al totaal klaar waren voor de wedstrijd !

Mannen train ze van de week en succes volgende week in Woubrugge !

Mvg 

Theo de MEEUW.

Datum: 09-26-2021

Twitter icoon SJC Tweets