Nog

tot de opening van de nieuwbouw

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Kies hier je team

Vanmiddag bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat Sieb van Went, keeper van S.J.C. B1, tijdens een schoolexcursie in de Ardennen ten val is gekomen en aan zijn verwondingen is overleden.
Dit bericht komt voor alle leden van v.v. S.J.C. als een enorme schok. Onze gedachten gaan allereerst uit naar zijn ouders, Arjan van Went (ass. trainer S.J.C. A-selectie) en zijn vrouw Bianca, zijn broer Jelle (speler S.J.C. A1) en zijn zusje Fien. Wij wensen hen heel veel sterkte om dit ondraaglijke verlies te kunnen verwerken.

Sieb, pas 14 jaar oud, was een zeer talentvolle keeper die vervroegd is doorgeschoven naar de B-klasse. Zijn reactievermogen maakte menig andere keeper jaloers. Van jongs af aan is hij lid geweest van v.v. S.J.C. en doorliep verschillende jeugdteams. Werd er niet getraind, dan nog was Sieb met zijn vrienden bij S.J.C. te vinden om een balletje te trappen.
Dat Sieb een bijzondere keeper was bewees hij eens te meer op het jaarlijkse voetbaltoernooi in Duitsland. Met de D1 bereikte hij de halve finale en toen de beslissing moest vallen d.m.v. penalty's zei zijn vader tegen de coach dat het wel spannend zou worden. De coach was het niet geheel met hem eens en voorspelde dat Sieb 3 penalty's zou stoppen. Sieb stopte er 4.......!
 
Sieb, we zullen je enorm missen!
 
het Bestuur

Twitter icoon SJC Tweets