Nog

tot de opening van de nieuwbouw

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Eerste beton nieuwbouw gestort

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden over de vorderingen van onze nieuwbouw.
Eerste beton gestort van de nieuwbouw. 
De SJC-drone is weer in de lucht geweest. Met deze drone doen we weer verslag van de vordering van de nieuwbouw.
Vooral het uitgraven van de bouwput voor de sporthal is in ingewikkelde klus. Als eerste zijn de damwanden in de grond getild. Vervolgens is de put 3 meter uitgegraven en kon de heimachine afdalen naar dit niveau. In de put zijn ruim 200 heipalen in de grond geslagen. Deze palen zijn m.b.v. een stalenopzet stuk doorgeslagen. De bovenkant van de palen zitten dan op een diepte van 6,5 meter. Voordat de bouwput naar 6,5 diepte wordt uitgegraven zijn eerst de damwanden geschoord met enorme stalen buizen. Ook deze klus is succesvol geklaard. Nu is te zien op de twee youtube filmpjes hoe de graafmachine bezig is om de put verder uit te graven. In het filmpje dat meer inzoomt is te zien dat de doorgeslagen heipalen weer zichtbaar worden.
Naast de bouwput zijn de palen voor de kleedkamers van de veldsport geheid. De afgelopen week heeft de aannemer hier de wapening en de afvoeren aangebracht. En afgelopen woensdag (1 juli) is de vloer voor de veldkleedkamers gestort. Dit is goed te zien in het tweede youtube filmpje van de SJC-drone.
Klik hier voor filmje 1
Klik hier voor filmpje 2

 

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Update nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.