Nog

tot de opening van de nieuwbouw

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC verhuisd naar tijdelijke huisvesting

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden over de vorderingen van onze nieuwbouw.
Op zaterdag 13 april is de tijdelijke huisvesting van SJC door de vereniging in gebruik genomen. De week daarvoor is hard gewerkt door heel veel vrijwilligers om alles te verhuizen naar de tijdelijke huisvesting. Daarvoor zijn veel mensen in de weer geweest, die zich spontaan aanmeldden. De verhuizing gaf een sterk gevoel van saamhorigheid. Er was daadwerkelijk sprake van “SJC een ambitieuze vereniging die verenigt”.Ook de huidige bebouwing is helemaal leeggehaald, zodat vanaf maandag 15 april begonnen kan worden met de sloop.De komende week worden de laatste zaken geregeld. Ondermeer worden de televisieschermen opgehangen en aangesloten. Komende dinsdag komt de verhuiscommissie nog een keer bij elkaar.
Ook zal de gemeente starten met het afmaken van de bestrating rond de gebouwen. Daarvoor worden de tegels op het oude voorplein gebruikt. Omdat de aansluiting op het elektriciteitsnet niet op tijd kon worden geregeld draait de tijdelijke huisvesting op een aggregaat. Afgelopen weekend is deze twee keer uitgevallen wat de nodige overlast gaf. Deze en andere opmerkingen zijn doorgegeven aan de verhuiscommissie. Als er nog opmerkingen zijn mail deze naar verhuiscie@vvsjc.nl.
De verhuiscommissie (Willem Braun, Jan Koster, Ton Janson, Kees Wassenaar)


 

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Update nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.