Nog

tot de opening van de nieuwbouw

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Voorbereiding voor het verleggen van de bouwweg en bouwplaats.

Op deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden over de vorderingen van onze nieuwbouw.
Vanaf het parkeerterrein aan de Van Berckelweg loopt momenteel een bouwweg over het nieuwe hoofdveld. In april wordt gestart met het aanleggen van de nieuwe hoofdveld. Dit wordt een zgn. GrassMasterveld. Dit veld is een grasveld dat versterkt is met kunststofvezels en wordt bij veel betaald voetbal organisaties toegepast. Het is noodzakelijk om hiermee in april te starten om er voor te zorgen dat er in september op het nieuwe hoofdveld gespeeld kan worden.
Om de aanleg van dit veld mogelijk te maken moet de huidige bouwweg verplaatst worden. Deze weg gaat lopen vanaf het parkeerterrein aan de Van Berckelweg aan de westzijde (Boeckhorstzijde) van het nieuwe hoofdveld.
De aanleg van het nieuwe hoofdveld heeft ook consequenties voor de bouwplaats. Deze komt nu direct naast de tijdelijke huisvesting te liggen. Hiervoor is het noodzakelijk om de tent in te korten. Deze bestond uit 4 delen. Eén van deze delen is afgelopen week verwijderd. De komende tijd krijgt ook de tijdelijke bespreekruimte een andere plaats en wordt de koelcontainer naast de kantine verplaatst.
 
De bouwcommissie

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Update nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.